Telecom

Handyman är det ledande verktyget för mobil insamling av data för tele/databranschen.

telecom

Inom telefoni och databranschen pågår det en ständigt kamp om uppdrag från stora operatörer och leverantörer. Kravet på dokumentation och effektivitet ökar dessutom snabbt inom denna bransch .

För att hantera kraven som sätts både från uppdragsgivare är det nödvändigt för företag inom branschen att se över sätt att effektivisera sina rutiner.

Handyman har hjälpt flera stora tele/dataleverantörer och installationsföretag med implementering av nya processer. Idag har vi kunder som monterar ADSL och telefoni hos slutanvändare, ansvarar för större IT-projekt samt kunder som arbetar med service och reparation av offentliga tele- och elinstallationer i sin dagliga verksamhet.

Är ditt företag ute hos uppdragsgivare för att installera eller kontrollera tekniska anläggningar, IT-lösningar eller annat, har ni behov av att samla in data på utfört arbete på ett mer effektivt sätt?

Inom tele/databranschen kan ePocket leverera lösningar för framgångsrik organisationsstrukturering, användarvänlighet för slutanvändare, kontroll över tidsförbrukning, kostnader och akuta uppdrag.

Branscherfarenheter

Handyman används av företag med olika behov inom tele och databranschen från de som installerar bredband och nätverk till säljare eller de som utför serviceuppdrag.

Med Handyman kan du enkelt administrera alla installatörer för att optimera arbetsscheman samtidigt som du har full kontroll över tids- och materialåtgång.

Kundecase

Skagerak Elektro

Handyman har endret alle våre manuelle rutiner i forbindelse med timeregistrering
Erik Klausen, , Skagerak Elektro