Handyman skapar skalbara och flexibla lösningar med 100% fokus på mobilitet som underlättar och effektiviserar det dagliga arbetet för serviceföretag med personal i fält.

Vår mobila lösning för hantering av arbetsordrar i fält – Handyman – är skräddarsytt för stora organisationer men är lika lämpat för små och medelstora företag.

Vi erbjuder integrationer till inte mindre än 35 ERP system, såsom SAP ERP, SAP Business One, Microsoft Dynamics Navision, Axapta och Sage.

En investering av Handyman återbetalar sig normalt på 4–10 månader.

Idag har vi över 35 000 dagliga användare, något som gör Handyman till en marknadsledande produkt inom standardiserade mobila arbetsordersystem för serviceorganisationer i Europa.

För närvarande har företaget mer än 1800 kunder inom ett flertal branscher såsom service, underhåll, installation, fastighetsförvaltning, el, vvs, ventilation, kraft, telecom och IT.
Bland våra kunder återfinns några av Europas större företag. ThyssenKrupp Elevator, Dorma, GS4, Imtech, Bravida och Dalkia samt många små och medelstora företag inom hantverksbranschen. I Norge, där företaget grundades använder över 60% av Elektrikerna, Handyman.

Handyman är en Microsoft Certified ISV Partner och Handyman innehar Microsoft Windows Mobile certifiering.

Info om Handyman

Mobilitet

Handyman är gjord för mobila enheter. ­Programmet är en “offline” lösning vilket gör att det fungerar även i områden utanför ­mobil täckning.
Den intelligenta synkroniseringen lagrar all information och skickar det automatiskt när nätet blir tillgängligt igen.

Användarvänlighet

Handyman är designat för hantverkaren i fält. Vi har en regel som säger att en registrering inte skall ta mer än 10 sekunder att utföra.
Handyman skall spara tid och minska bördan av administration i fält. Mer än 35.000 dagliga användare bevisar att vi lever upp till vårt löfte

Standardisering

Handyman är en mycket flexibel standardprodukt för Service-, Underhåll- och Installationsföretag. Den blir snabbt lönsam genom effektiv implementering och låg ägandekostnad.
När du väljer Handyman får du en lösning som är anpassad till din branschstandard och följer dina rutiner.

Flexibilitet

Ingen serviceorganisation är den andra lik. Handymans kärna har mycket avancerade inställningsmöjligheter för att anpassas till rutiner och individuella behov. Systemet är också modulbaserat vilket förenklar processen att skapa företagsspecifik funktionalitet.

Redo att sätta igång?

Låt oss hjälpa ditt företag med en skräddarsydd lösning
Kontakta oss